شنبه، 22 بهمن 1390

پرسش :

چند آيه درباره قيامت و در كدام سوره ها است؟

پاسخ :
برخي مي گويند: يك سوم آيات قرآن كريم، مربوط به قيامت و عالم پس از مرگ است. علامه طباطبايي(ره) مي فرمايد:
"مجموع آيات مربوط به جهان پس از مرگ، در حدود دو هزار آيه است، در حالي كه برخي با شمارش دقيق تر، آن را يك هزار و چهار صد آيه مي دانند." ولي اگر بنا باشد اشارات آيات را راجع به معاد، به حساب آوريم، آمار آيات از تعداد اخير بالا مي رود.
براي مطالعه آيات ميتوانيد به كتاب منشور جاويد، آيت الله سبحاني، ج 9 و کتاب پيام قرآن، آيتاللّه مكارم شيرازي، ج 5ـ6 مراجعه كنيد.
eporsesh.com