شنبه، 22 بهمن 1390

پرسش :

قرآن اولويت پيامبراکرم (صلی الله علیه و آله و سلم ) را نسبت به مسلمانان به طور مطلق ذكر مى كند منظور از آن چيست ؟

پاسخ :
مفهومش اين است كه در كليه اختياراتى كه انسان نسبت به خويشتن دارد پيامبراکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) ازخود او نيز اولى است بدين ترتيب پيامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) هم در مسائل اجتماعى و هم فردى وخصوصى , هم در مسائل مـربـوط بـه حـكـومـت و هم قضاوت و دعوت، از هر انسانى نسبت به خودش اولى است و اراده و خواست او مقدم بر اراده و خواست وى مى باشد . اين اولويت در حقيقت شاخه اى از اولويت مشيت الهى است زيرا ما هر چه داريم ازخداست .
eporsesh.com