دوشنبه، 24 بهمن 1390

پرسش :

می دانيم حقايق علمی كه با پيشرفت فوق العاده علوم تجربی در عصر حاضر كشف شده، قرن هاپيش در قرآن بيان شده است. مواردي از آن كشفيات را نام ببرد؟

پاسخ :
اشاره قرآن به حقايق علمي زياد است كه ذكر همه براي ما ممكن نيست و به برخي اشاره مي كنيم :
1. نيروي جاذبه زمين؛ مراجعه شود به جلد 12تفسيرنمونه , ص 293
2. اشعه ايكس و كيفيت پخش آن؛ ج 25 ص 366
3. جهان در ابتدا تودهء واحدي بوده است؛ ج 5 ص 171
4. زوجيت در تمام موجودات جهان؛ ج 18 ص 377
5. چگونگي پيدايش موجود زنده از موجود بي جان؛ ج 8 ص 277
6. پيش بيني وضع هوا توسّط حشرات؛ ج 5 ص 422
7. پيدايش شهاب در جوّ زمين؛ ج 11 ص 50
8. قرآن و حركت زمين؛ ج 27 ص 44
9. پرندگان و نيروي بالا بر در فيزيك جديد(فرضيه اتر) ج 11 ص 340(1)
پی نوشت:
1. براي اطلاع بيشتر به قسمت هاي پاياني فهرست موضوعي تفسير نمونه مراجعه شود.
eporsesh.com