يکشنبه، 30 بهمن 1390

پرسش :

در بعضى از کشورهاى اسلامى قانون جدیدى وضع شده است که طبق آن، غیر مسلمانان در انتخابات مى توانند دو بار رأى دهند یعنى آنها هم مى توانند با مسلمانان رأى بدهند و هم با غیر مسلمانان،طبق فقه جعفرى آیا مى شود به غیر مسلمانان چنین حقّى داد؟

پاسخ :
نباید غیر مسلمانان امتیازى بر مسلمین داشته باشند، مگر این که ضرورت هایى در کار باشد.1
پی نوشت:
1. مکارم شیرازى، ناصر ، استفتاءات جدید (مکارم)، 3 جلد، سؤال 1724 ، انتشارات مدرسه امام على بن ابى طالب (علیهما السلام)
eporsesh.com