يکشنبه، 30 بهمن 1390

پرسش :

چرا رقص حرام است؟ آيا رقص در جمع محارم حرام است؟

پاسخ :
رقص زن براي شوهر يا رقص شوهر براي همسرش اشكالي ندارد. رقص زن براي زنان و مرد براي مردان (محارم يا غيرمحارم) و رقص در مجامع مختلط جائز نيست، چه همراه با ترانه باشد و چه نباشد.(1) رقص زن براي زنان و رقص مرد براي مردان در صورتي كه باعث تهييج شهوت نشود، به فتواي برخي از مراجع اشكالي ندارد.(2) بديهي است كه رقص، مهيج شهوت است و شهوتراني از راه نامشروع، مفاسد عظيمي بر فرهنگ جامعه وارد مي كند و باعث گناه و گسترش فساد مي شود.
پي نوشت ها:
1. امام خميني، استفتائات، ج 2، ص 15؛ آيت الله العظمی فاضل(رحمت الله علیه)، جامع المسائل، ج 1، ص 486.
2. حضرت آيت الله العظمی خامنه اي(دامت برکاته)، توضيح المسائل مراجع، ج 2، ص 810؛ اجوبه الاستفتائات، ج 2، متفرقات.
eporsesh.com