يکشنبه، 30 بهمن 1390

پرسش :

آيا رؤيت تصوير هلال ماه با استفاده از دوربين، انعکاس نور و بازخواني اطلاعات ضبط شده توسط رايانه براي اثبات اول ماه رمضان کفايت مي کند؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام و المسلمين براتعلي بهرام زاد ه خراساني
رؤيت ماه با استفاد ه از وسيله، فرقي با رؤيت به طريق عادي نداشته و معتبر است. ملاک آن است که عنوان رؤيت محفوظ باشد. پس رؤيت با چشم، عينک يا تلسکوپ حکم واحد دارند، اما در مورد انعکاس نور توسط رايانه که در آن صدق عنوان رؤيت معلوم نيست، محل اشکال است.
منبع: نشریه هفت روز زندگي، شماره 108