يکشنبه، 30 بهمن 1390

پرسش :

اگر تعيين اول ماه رمضان يا عيد سعيد فطر به علت وجود ابر در آسمان يا مسايل ديگر ممکن نباشد و سي روز ماه شعبان يا ماه رمضان نيز کامل نشده باشد، وظيفه ي شرعي کسي که در ژاپن زند گي مي کند، چيست؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام و المسلمين براتعلي بهرام زاد ه خراساني
اگر اول ماه رمضان از طريق رؤيت هلال ماه حتي در افق شهرهاي مجاوري که اتحاد افق دارند يا از طريق شهادت دو فرد عادل يا از طريق حکم حاکم ثابت نشود، بايد احتياط کرد تا اول ماه ثابت شود.
منبع: نشریه هفت روز زندگي، شماره 108