يکشنبه، 30 بهمن 1390

پرسش :

اگر روز بيست و نهم ماه در تهران و خراسان عيد باشد، آيا براي افرادي هم که در شهري مانند بوشهر مقيم هستند جايز است افطار کند؟

پاسخ :
پاسخ از حجت الاسلام و المسلمين براتعلي بهرام زاد ه خراساني
به طور کلي اگر اختلاف بين افق دو شهر به مقداري باشد که با فرض رؤيت هلال در يکي، هلال در ديگري قابل رؤيت نباشد، رؤيت آن در شهرهاي غربي براي مرد م شهرهاي شرقي که احتمال رؤيت آن بطور يقين منتفي باشد، کفايت نمي کند.
منبع: نشریه هفت روز زندگي، شماره 108