يکشنبه، 30 بهمن 1390

پرسش :

دختر چهار ساله من آلرژي دارد. راهي براي كنترل و درمان اين مشكل هست ؟

پاسخ :
آلرژي ها قابل درمان هستند، اما بايد ابتدا مشخص شود كه علت ا صلي بروز حساسيت و آلرژي چيست. اگر عواملي چون مواد غذايي، شوينده ها، پوشاك و... مشخص شوند، مي توان با كنترل سبك زندگي كودك، آلرژي را مهار كرد، اما اگر اين حساسيت بر اثرعواملي چون آلودگي هوا يا نوع خاصي از آب و هوا به وجود آمده كه توسط پدر و مادر قابل كنترل نيستند، بايد از داروهاي ضد آلرژي استفاده كنيد.
منبع: ماهنامه شهرزاد(نشريه تخصصي کودک) ، شماره 13