يکشنبه، 30 بهمن 1390

پرسش :

از چه سني بهتر است بچه ها را به مجالس مذهبي ببريم ؟ ممكن است بچه ها با رفتن به اين مجالس، از مسائل مذهبي، به اصطلاح زده شوند؟

پاسخ :
در سيره بزرگان آمده كه بچه ها را از همان سنين خردسالي به اين مجالس ببريم، زيرا روحانيت اين مجالس در روحيه بچه ها تأثيرگذار است و اين تأثير مي تواند ماندگار باشد ؛ در صورتي كه رفتن به اين مجالس را به بچه ها تحميل نكنيم كه باعث خستگي و دلزدگي آن ها شود. مي توانيد براي بردن بچه ها به اين مجالس، آن ها را با روش هايي مثل خريدن اسباب بازي تشويق كنيد. هم چنين اگر اين مجالس طولاني هستند، زماني كه بچه ها احساس خستگي كردند، آن ها را به اجبار در مجالس نگه نداريد تا دلزدگي به وجود نيايد.
منبع: ماهنامه شهرزاد(نشريه تخصصي کودک) ، شماره 13