يکشنبه، 30 بهمن 1390

پرسش :

تنها فرزند من پسري هفت ساله است. تك فرزند بودن او مشكلي ندارد؟ اگر بخواهيم دوباره بچه دار شوم، از نظر روحي دچار مشكل نمي شود؟

پاسخ :
بهترين زمان فاصله گذاري ميان فرزندان سه تا پنج سال است كه سن كودك شما كمي بالاتر است. براي آماده كردن فرزند اول براي پذيرش فرزند دوم، بايد يكي از والدين و به خصوص پدر كه هنگام تولد نوزاد جديد نسبت به مادر، وقت آزادتري دارد، وقت بيش تري را با فرزند اول بگذارند. هنگام ورود به منزل بايد بيش تر توجه ها به فرزند اول باشد. آلبوم و فيلم هاي دوران كودكي فرزند اول را خودتان و فرزندتان مرتب ببينيد تا متوجه شود وقتي در سن فرزند كوچك تر بوده، چه قدر شما به او علاقه و توجه داشته ايد. هم چنين به فرزند اول بگوييد كه امتياز ويژه اي به عنوان فرزند اول دارد كه فرزند جديد به دليل كوچك بودن، آن امتياز را ندارد.
منبع: ماهنامه شهرزاد(نشريه تخصي کودک)، شماره 13