يکشنبه، 30 بهمن 1390

پرسش :

سه ماه پيش سقط جنين داشتم و الان مي خواهم باردار شوم. مشكلي برايم پيش نمي آيد؟

پاسخ :
با يك بار سابقه سقط، احتياجي به بررسي هاي آزمايشگاهي نيست. شايع ترين عامل سقط در سه ماهه اول، يك اشكال ژنتيكي است كه باعث بروز مشكل در تقسيم سلول تخم مي شود و معمولا هم ديگر تكرار نمي شود. بنابراين نبايد نگران باشيد. در صورت تكرار سقط بايد بررسي هاي بيش تري انجام شود.
منبع: ماهنامه شهرزاد(نشريه تخصي کودک)، شماره 13