يکشنبه، 30 بهمن 1390

پرسش :

34 ساله هستم و پنج ماه است كه زايمان كرده ام. آيا مي توانم براي بار دوم باردار شوم؟ چه قدر بايد صبر كنم ؟

پاسخ :
اگر بتوانيد از فرزند دوم صرف نظر كنيد، بسيار بهتر است، زيرا كم ترين فاصله زماني ميان دو فرزند بايد سه سال باشد كه در اين صورت، سن شما به 37 مي رسد و بارداري براي شما و جنين مي تواند مشكل ساز باشد، اما اگر به داشتن فرزند دوم اصرار داريد، بايد تا يك سالگي فرزند اولتان صبر كنيد و در سه ماهه اول بارداري، آزمايش سلامت جنين از نظر منگوليسم بدهيد تا جنين از اين نظر تحت بررسي قرار بگيرد.
منبع: ماهنامه شهرزاد(نشريه تخصي کودک)، شماره 13