جمعه، 5 اسفند 1390

پرسش :

اگر کسی به عقاید صحیح معتقد باشد، ولی برخی خیالات و وسوسه‌ها در قلب او رسوخ کرده و یا بعضی کلمات کفرآمیز در ذهن او می‌آید که از وجود آنها کراهت دارد و از آنها اذیت می‌شود، راه خلاصی از چنین وسوسه‌هایی چیست؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت الله العظمی مظاهری(دامت برکاته):
از پيامبر گرامي«صلی الله علیه و آله و سلم» روايت شده است که بايد به اين گونه فکرها بي‌اعتنا باشد و اگر مدتي بي‌اعتنايي کرد، خوب مي‌شود و ذکر «لااله‌الا الله» براي کمک گرفتن مؤثّر است.
almazaheri.com