جمعه، 5 اسفند 1390

پرسش :

با توجّه به پاسخ سؤال قبل، الف) اگر با این شرایط به مسجد یا حرم امامان«سلام الله علیهم» بروم اشکال ندارد؟ ب) اگر قبل از اینکه به مسجد بروم وضو بگیرم و بعد به مسجد بروم که تقریبا ده تا سی دقیقه فاصله می‌افتد تا نمازم را بخوانم اشکال ندارد یا باید بلافاصله بعد از وضو نمازم را بخوانم؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت الله العظمی مظاهری(دامت برکاته):
شما با همان وضو می‌توانید حرم بروید و در آنجا نماز بخوانید و کلّیه ی کارها را که متّصل به یکدیگر است با همان وضو انجام دهید.
almazaheri.com