جمعه، 5 اسفند 1390

پرسش :

اگر زمینی راه خروج آب نداشته و امکان جمع کردن آب در محلّی نباشد روش تطهیر آن با آب قلیل را بیان فرمایید؟

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت الله العظمی مظاهری(دامت برکاته):
آب مسلّط بر آن شود، بعد از رفع عین نجاست، غساله‌ی آن را با پارچه‌ای بگیرند و دو مرتبه آب را مسلّط بر آن کنند، زمین و غساله‌ي دوّم هم پاک است. بلکه در غیر بول، تسلّط آب بر آن بعد از رفع نجاست آن و غساله‌اش پاک است.
almazaheri.com