جمعه، 5 اسفند 1390

پرسش :

چرا ازدواج افراد با ايمان با مردان و زنان مشرك و بت پرست حرام است؟

پاسخ :
اولاً متن صريح قرآن است كه ازدواج افراد با ايمان با مردان و زنان مشرك را تحريم نموده و خداوند متعال در سوره بقره، آيه 221 به اين موضوع تصريح فرموده است:
«... ولا تنكحوا المشركين حتي يومنوا و لعبد مؤمن خير من مشرك ولو اعجبكم اولئك يدعون الي النار و الله يدعوا الي الجنْ و المغفرْ باذنه».
(با زنان مشرك و بت پرستان تا ايمان نياورده‏اند ازدواج نكنيد... زنان خود را به ازدواج با مردان بت پرست مادامي كه ايمان نياورده‏اند در نياوريد آنها دعوت به سوي آتش مي‏كنند و خداوند دعوت به بهشت و آمرزش به فرمان خود مي‏كند...).
ثانياً تحريم ازدواج با مشرك بخاطر اين است كه آنها معاشران خود را بخصوص اگر معاشرت از نظر زناشويي باشد كه شدت تأثير و تأثر آن بيشتر و عميق‏تر است به طرف بت پرستي و روحيات ناپسندي كه از بت پرستي سرچشمه مي‏گيرد دعوت مي‏كنند كه سرانجامشان آتش قهر خداست.
خلاصه آشنايي با آنان آن هم از دريچه ازدواج ناآشنايي با خدا است و نزديك شدن با آنان دوري از خداست.
در حالي كه مؤمنان بخاطر ايمان و صفات عالي انساني كه از ايمان سرچشمه مي‏گيرد معاشران خود را دعوت به ايمان و فضيلت كه سرانجام مغفرت و آمرزش خداست مي‏نمايند.
eporsesh.com