شنبه، 6 اسفند 1390

پرسش :

شبهه: جنايتى كه قاتل مرتكب شده بيش از اين نيست كه انسانى را از بين برده است ولى شما به هنگام قصاص همين عمل را تكرار مى كنيد.

پاسخ :
از بين بردن افراد مزاحم و خطرناك گاه بهترين وسيله براى رشد و تكامل اجتماع است و چون در اين گونه موارد مساله قصاص ضامن حيات و ادامه بقا مى باشد شايد ازاين رو قصاص به عنوان غريزه در نـهـاد انـسان گذارده شده است و ما مى بينيم بخاطرحفظ بدن عضو فاسد را قطع مى كنند , كسانى كه كشتن قاتل را فقدان فرد ديگرى مى دانند تنها ديد انفرادى دارند از بين بردن اين افراد خـونريز در اجتماع همانندقطع كردن و از بين بردن عضو فاسد و مضر است كه به حكم عقل بايد آن را قطع كرد .
eporsesh.com