يکشنبه، 14 اسفند 1390

پرسش :

اين كه گفته مى شود بعضى از آيات قرآن احتياج به تاويل دارد، مگر هدف نهايى قرآن روشن نيست ؟

پاسخ :
هرگاه انسان سخن بگويد و مفاهيم خاص و اسرارى در آن نهفته باشد كه هدف نهايى آن سخن را تـشكيل دهد به آن تاويل مى گويد. در آيات قرآن منظور از تأويل همين معنى است يعنى در قرآن آياتى است كه اسرار و معانى عميقى دارد منتها افرادى كه افكارشان منحرف است و اغراض فاسدى دارند از پيش خود تفسير و معنى نادرستى براى آن ساخته و براى اغفال خود يا ديگران، روى آن تكيه مى كنند.
eporsesh.com