چهارشنبه، 24 اسفند 1390

پرسش :

عقيده به رجعت در مسيحيت چگونه است؟

پاسخ :
كليساى اوليه به تعليم در مورد رجعت مسيح علاقه ى فراوانى داشت. رسولان منتظر بودند كه مسيح در عصر آنها رجعت فرمايد و نسل بعدى هم همين اميد پرجلال را حفظ كرد. اين انتظار تا قرن سوم هم ادامه داشت، ولى از زمان كنستانتين به بعد در مورد آن غفلت شد، تا اين كه آن را تقريباً كنار گذاشتند. در قرن اخير اين حقيقت مسيحى، در كليساها دوباره مورد تأكيد قرار گرفته است.[1]
پی نوشتها:
[1]. هنرى تيسن، الهيات مسيحى، ص 327.
منبع: مسيحيت، سيد محمد اديب آل على، انتشارات مركز مديريت حوزه علميه قم