شنبه، 27 اسفند 1390

پرسش :

ما معمولا در ميان انديشمندان كثرت گرا در حوزه ى دين بيشتر با نام جان هيك آشنا هستيم، آيا غير از ايشان كس ديگرى هم اين نظر را دارد؟

پاسخ :
پاسخ از دکتر محمد لگن هاوزن:
جان هيك يك پروتستانِ كالوِنى است كه در امريكا تدريس مى كند؛ ولى اصالتاً انگليسى است. هم زمان با او ويلفرد كنت ول اسميت، كه يك كشيش كانادايى است، همين ديدگاه را مطرح كرد. ديدگاه اين دو نفر بسيار نزديك به هم بود و شايد بتوان گفت مهم ترين افرادى كه در دين مسيح، اين ديدگاه را مطرح كردند، اين دو نفر بودند.
منبع: پلوراليسم دينى ، رضا مصطفى لو، نشر مركز مطالعات و پژوهشهاى فرهنگى حوزه علميه (1380).