سه‌شنبه، 1 فروردين 1391

پرسش :

نظام آموزشى كشور چه سهمى در برطرف كردن مشكلات اقتصادى و در واقع، موزه هاى اقتصاد اسلامى و آوردن آنها در متون آموزش دارد؟

پاسخ :
در نظام آموزش عالى ما كه متولى تربيت كارشناس اقتصاد و مدير و صاحب نظر اقتصادى است، اقتصاد اسلامى جدى گرفته نشده است. راه حل آن اين است كه دست اندركاران اين نظام، باورشان آمده باشد كه چيزى تحت عنوان اقتصاد اسلامى قابل طرح است.
منبع: دین و اقتصاد، گفتگو با حجت الاسلام دكتر غلامرضا مصباحى، انتشارات مركز مديريت حوزه علميه (1382).