جمعه، 4 فروردين 1391

پرسش :

آيا در آيين مجوس ازدواج با بيگانه جايز است؟

پاسخ :
در آيين مجوس نيز ازدواج با بيگانگان، ظاهراً به جهت دورى از آلودگى اعتقادى و حفظ كيان خانواده ممنوع بوده است. زن و شوهر هر دو بايستى بهدين و مزديسنى باشند. در ونديداد پرگرد 12 وارد است كه هر گاه يكى از همبستگان نزديك ما به عقيده و مذهب بيگانه در آيد، ما بايد پيوند خويش را با چنين كسى ببريم.[1]
پی نوشتها:
[1]. موبد اردشير آذرگشسب، آيين زناشويى زرتشتيان، ص 15.
منبع: اسلام و اقليّت هاى مذهبى، محمد باقر طاهرى، انتشارات مركز مديريت حوزه علميه قم (1384).