دوشنبه، 14 فروردين 1391

پرسش :

چه موقع بيشترين احتمال براي باردار شدن من وجود دارد؟

پاسخ :
دو سه روز نزديک به تخمک گذاري (زماني که تخمک از تخمدان شما توليد مي شود) هنگامي است که بيشترين احتمال باردار شدن در شما وجود دارد. به طور طبيعي و نرمال اين زمان وسط دوره ماهيانه شما (تقريباً بين روزهاي 13 و 16 سيکل ماهيانه ي طبيعي و منظم) است. مي توانيد با استفاده از روش هاي ذيل، زماني را که بيشترين احتمال بارور شدن در شما وجود دارد پيدا کنيد. اين روش ها عبارتند از: استفاده از يک کيت پيش بيني کننده تخمک گذاري و روش دماي اصلي بدن.
استفاده از کيت تخمک گذاري
اين وسيله افزايشي ناگهاني هورمون لوتئين در ادرار را آزمايش مي کند. اين هورمون توسط مغز توليد مي شود و موجب آزاد شدن تخمک از تخمدان در هر ماه مي شود. آزمايش را چند روز قبل از رسيدن اواسط دوره ماهيانه آغاز کنيد.
استفاده از روش دماي اصلي بدن
هر روز دماي بدنتان را کنترل کنيد. در زمان تخمک گذاري در حدود 1/2 بالاي 37 ‏درجه سانتي گراد افزايش دما وجود دارد که بعد از آن دماي بدن شما تا زمان قاعدگي ثابت مي ماند.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).