دوشنبه، 14 فروردين 1391

پرسش :

به خاطر بيماري که به آن مبتلا هستم، دارو مصرف مي کنم. آيا برای بارداری بايد مصرف آن را متوقف کنم؟

پاسخ :
خير. مصرف داروي تان را متوقف نکنيد، مگر اينکه پزشک به شما توصيه کند. اگر به بيماري صرع، فشارخون بالا، ديابت يا بيماري هاي ديگر مبتلا هستيد که نياز به درمان طولاني مدت دارد، ممکن است لازم باشد که مصرف داروهاي شما در زمان بارداري تان متناسب با آن باشد. هر دارويي را که مي توانيد بدون نسخه پزشک از داروخانه تهيه کنيد، مصرف نکنيد، مگر اينکه با پزشک يا دکتر داروساز مشورت کرده باشيد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).