دوشنبه، 14 فروردين 1391

پرسش :

در صورت موفق نشدن به بارداری به طور طبیعی، ميزان موفقيت روش هاي مختلف بارداری چقدر است؟

پاسخ :
دو عامل وجود دارد که در اينجا بايد مورد توجه قرار گيرد. شانس لقاح و بارداري در روش بارورسازي آزمايشگاهي 30 درصد مي باشد، در حالي که ميزان موفقيت تزريق اسپرم داخل سيتوپلاسم کمي بيشتر از آن و در حدود 40 درصد است. با اين وجود، همانند بارداري طبيعي هيچ تضميني براي سلامت بارداري و جنين وجود ندارد و همچنين احتمال سقط جنين زودرس (حتي در دوازده هفتگي که زمان خطرناکي هم هست) وجود دارد. ميزان بارداري موفق از طريق روش بارورسازي آزمايشگاهي 25 درصد و در روش تزريق اسپرم داخل سيتوپلاسم 30 درصد است.
‏ منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).