سه‌شنبه، 15 فروردين 1391

پرسش :

آيا دوران بارداري من با کساني که به طور طبيعي باردار شده اند، تفاوت خواهد داشت؟

پاسخ :
از لحاظ پزشکي بعيد به نظر مي رسد و احتمال ضعيفي وجود دارد که دوران بارداري تان با افراد ديگر متفاوت باشد، مگر اينکه به بيماري مزمن مبتلا باشيد و به همين دليل، تحت درمان باشيد و لازم باشد که از طريق بارورسازي آزمايشگاهي يا تزريق اسپرم داخل سيتوپلاسم باردار شويد. اگر دو قلو يا سه قلو باردار باشيد، موقعيت شما با زماني که تک قلو باردار هستيد متفاوت مي باشد و بنابراين، به مراقبت پزشکي بسيار بيشتري نياز خواهيد داشت. در هر صورت، بهره برداري عاطفي شما و همسرتان ممکن است بيشتر شود، همان طور که ممکن است براي باردار شدن چندين بار سعي کنيد. اين موضوع ممکن است افکار و تصورات شما را درباره تشخيص قبل از زايمان و نوع زايمان مورد علاقه تان، تغيير دهد.
‏ منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).