سه‌شنبه، 15 فروردين 1391

پرسش :

سقط جنين چيست؟

پاسخ :
اگر شما جنينتان را تا قبل از اينکه قادر باشد به طور طبيعي به حيات خود ادامه دهد و قبل از هفته 24 از دست بدهيد، سقط جنين صورت گرفته است. اکثر سقط ها در طي دو هفته اول دوران بارداري اتفاق مي افتند. در واقع، حداقل 30 درصد از تمام لقاح هاي صورت گرفته، به انتها نمي رسند.
‏ منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).