سه‌شنبه، 15 فروردين 1391

پرسش :

به خاطر دهانه رحم تحت درمان بوده ام. آيا اين موضوع بر روي بارداري من تأثير خواهد داشت؟

پاسخ :
احتمال بسيار کمي وجود دارد که با درمان هاي امروزي وجود ناهنجاري در آزمايش سرطان رحم بر روي بارداري شما تأثير بگذارد، اما اگر به خاطر دهانه رحمتان تحت درمان بوده ايد، حتماً بايد اين موضوع را نزد پزشک در نخستين نوبت معاينه مربوط به دوران بارداري تان متذکر شويد. اگر تکه برداري کرده ايد (بيوپسي مخروطي)، احتمال خطر سقط جنين در اواخر بارداري يا زايمان زود هنگام در شما کمي افزايش پيدا مي کند. اکثر زنان پس از انجام تکه برداري (بيوپسي مخروطي) بارداري طبيعي دارند.
‏ منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).