چهارشنبه، 16 فروردين 1391

پرسش :

ترجيح مي دهم در خانه زايمان کنم. چگونه مي توانم ترتيب انجام اين کار را بدهم؟

پاسخ :
هر چه سريع تر در اين باره با ماما يا پزشک مشورت کنيد .(1) و موضوع را با آن ها در ميان بگذاريد. امکان انجام زايمان در خانه بستگي زيادي به وضعيت شما در دوران بارداري تان دارد و اينکه درمعرض خطر زياد يا کم قرار داريد. معمولاً به زناني که در معرض خطر زيادي قرار دارند توصيه مي شود که در بيمارستان زايمان کنند. اگر به شما گفته شود که خطر چنداني شما را تهديد نمي کند، و هيچ عارضه ي خاصي در دوران بارداري تان مشاهده نشده، مي توانيد زايمان در خانه را در نظر بگيريد.
پی نوشت:
1. البته زايمان در منزل، نيازمند شرايط استريل و وسايل لازم است که در کشور ما توصيه نمي شود. (م)
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).