چهارشنبه، 16 فروردين 1391

پرسش :

من يک فرد استثنايي هستم. چگونه مي توانم متوجه شوم که امکانات لازم براي زایمان من در بیمارستان وجود دارد يا نه؟

پاسخ :
‏بسياري از بيمارستان ها امکانات و کارکنان آموزش ديده و مجرب را در اختيار کساني قرار مي دهند که افراد استثنايي هستند؛ مثلاً ناشنوا هستند يا ناتوانايي هاي فيزيکي و جسمي دارند. امروزه آموزش مامايي معمولاً همراه با آموزش هايي درباره کمک به زنان استثنايي است. بعضي از بيمارستان ها حتي متناسب با رژيم غذايي خاص افراد، غذا تهيه مي کنند. اين مسائل را در بيمارستاني که انتخاب کرده ايد، کنترل کنيد.
سؤالاتي که بايد بپرسيد
ــ شهرت بيمارستان بر اساس پزشکان و ماماهايي که دارد چقدر است؟
ــ آيا در بخش مادران، متخصص ويژه اي براي آگاهي دادن به مادران استثنايي وجود دارد؟
ــ آيا ماماهاي آنجا انجام زايمان به طرق مختلف و طبق نظر زن باردار را مي پذيرند؟
‏ــ من مي خواهم به صورت تزريق نخاعي بي هوش شوم. آيا خدمات بيهوشي 24 ساعته وجود دارد؟
‏ــ آيا پزشک متخصص مرا ويزيت خواهد کرد؟
‏ــ چه مد ت پس از زايمان در بيمارستان بستري خواهم شد؟
‏ــ آيا مي توانم در خانه زايمان کنم؟
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).