چهارشنبه، 16 فروردين 1391

پرسش :

آيا لازم است در همه نوبت هاي معاينات دوران بارداري حضور داشته باشم؟

پاسخ :
آيا لازم است در همه نوبت هاي معاينات دوران بارداري حضور داشته باشم؟
معاينات دوران بارداري براي اطمينان از سلامت و وضع جسماني شما و جنينتان است. اگر به دلايل اجتناب ناپذيري مجبور شويد که در يک نوبت حضور نداشته باشيد، احتمال کمي وجود دارد که به شما آسيبي برسد. با اين وجود، حتي اگر احساس مي کنيد که حالتان هم خوب است، باز هم بهتر است در همه نوبت ها حضور داشته باشيد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).