چهارشنبه، 16 فروردين 1391

پرسش :

چرا در دوران بارداری ممکن است به مراقبت هاي ويژه نياز داشته باشم؟

پاسخ :
اگر دليل خاصي براي مظنون بودن به اينکه ممکن است جنينتان دچار بيماري يا ناهنجاري شده وجود داشته باشد، به طور طبيعي آزمايش هاي بيشتري براي شما توصيه مي شود. تصميم گيري نسبت به انجام مراقبت هاي ويژه ممکن است بر اساس سن شما هم باشد (مثلاً بالاي 35 سال)، يا اگر سونوگرافي شما وجود عارضه يا مشکلي را نشان دهد يا اينکه همسرتان به بيماري ارثي مبتلا باشد و يا اينکه قبلاً نوزادي داشته ايد که دچار اختلال و ناهنجاري بوده است.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).