جمعه، 18 فروردين 1391

پرسش :

چرا اگر ديابت در دوران بارداري درمان نشود، مشکل ايجاد مي کند؟

پاسخ :
‏ديابت هنگامي اتفاق مي افتد که بدن جنين شما نمي تواند به اندازه نيازش انسولين توليد کند. ديابت دوره بارداري به اندازه ديابتي که در زمان غير بارداري به آن مبتلا مي شويد خطرناک نيست. البته انسولين براي تنظيم تبديل قند و براي متابوليسم چربي ها و پروتئين ها لازم مي شود. اگر ديابت به طرز صحيح از طريق کنترل دقيق رژيم غذايي و تنظيم انسولين، تنظيم نشود، موجب تشنگي، ضعف و بي حالي در شما مي شود و مشکلاتي هم براي جنينتان به وجود مي آورد. [مصرف قرص هاي خوراکي پايين آورنده ي قند خون در حاملگي مجاز نمي باشد.]
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).