جمعه، 18 فروردين 1391

پرسش :

در بارداری چه موقع بايد تست HIV (ايدز) را انجام دهم؟

پاسخ :
‏HIV يعني ويروس نقص ايمني انسان. اين ويروس يک رترو ويروس است که خودش را در اجزاي ژنتيکي سلول هاي بدن شما به ويژه گلبول هاي سفيدي که براي مبارزه با عفونت ها هستند، شريک مي کند و به آن ملحق مي شود. هنوز هم درمان مشخص براي آن وجود ندارد. اگر شما يا همسرتان متعلق به مناطقي چون آفريقاي مرکزي و بخش هايي از آسيا هستيد، اگر همسرتان در گذشته يا در حال حاضر ناقل ويروس ايدز بوده و يا اگر مواد مخدر تزريقي و سوزن مشترک استفاده کرده ايد، لازم است اين تست را انجام دهيد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).