جمعه، 18 فروردين 1391

پرسش :

آيا سونوگرافي در بارداری درد دارد؟

پاسخ :
خير اصلاً درد ندارد. هنگامي که پروب اسکنر بر روي شکم شما حرکت داده مي شود فقط احساس مي کنيد که يک شيء، پلاستيکي سرد بر روي شکمتان قرار دارد. اگر در مراحل بسيار اوليه بارداري قرار داشته باشيد و بخواهيد سونوگرافي انجام دهيد، لازم است مثانه شما پر از آب باشد که در اين صورت ممکن است کمي احساس ناراحتي کنيد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).