جمعه، 18 فروردين 1391

پرسش :

سونوگرافي نوکال چيست و آيا بي خطر است؟

پاسخ :
از طريق اين سونوگرافي گردن جنين معاينه مي شود. نسبتاً جديد است و روش بي خطري براي تشخيص سندرم داون در اوايل بارداري مي باشد. اگر چه جواب مشخصي نمي دهد، اما اگر احتمال ابتلاي جنين به سندرم داون وجود داشته باشد در همان اوايل بارداري آن را نشان مي دهد. بهترين روش آزمايش غير تهاجمي است. اگر سونوگرافي نشان دهد که در معرض خطر زيادي قرار داريد، به شما توصيه مي شود که تست آمنيوسنتز يا تست نمونه گيري پرز کوريونيک را انجام دهيد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).