شنبه، 19 فروردين 1391

پرسش :

آيا بعد از انجام آزمايش هاي دوران بارداری لازم است تحت مراقبت قرار بگيرم؟

پاسخ :
ممکن است به شما توصيه شود که از انجام ورزش هاي سنگين و طاقت فرسا و دشوار به مدت يکي دو روز اجتناب کنيد. ممکن است احساس خستگي کنيد، اما اگر تب نداشتيد نگران نباشيد. پس از انجام نمونه گيري پرزکوريونيک کمي خونريزي مهبلي، شايع است. اين خون قهوه اي تيره است و پس از دو سه روز متوقف مي شود. اگر خونريزي بيش از سه روز ادامه پيدا کرد و شديد شد و با لخته هاي خون و درد همراه بود، به پزشک مراجعه کنيد.
سؤالاتي که بايد بپرسيد:
ــ آيا انجام آزمايش يا گرفتن نتيجه ي آن بر روند معاينات من تأثير خواهد گذاشت؟
‏ــ اگر نخواهم اين آزمايش ها را انجام دهم، چقدر ممکن است بر روي بارداري من تأثير بگذارد؟
ــ اين آزمايش ها چقدر دقيق هستند؟
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).