شنبه، 19 فروردين 1391

پرسش :

مادري که تنها زندگي مي کنند آيا بايد به تنهايي براي انجام زايمان برود؟

پاسخ :
‏گذراندن دوران بارداري بدون حضور پدر بچه بدين معنا نيست که مجبور باشيد تنهايي براي انجام زايمان برويد. خانواده يا دوستان شما اغلب بسيار خوشحال مي شوند از اينکه در اين کار به شما کمک کنند و همراه شما با شما باشند. شما مي توانيد يکي از دوستان صميمي يا خواهرتان را براي انجام اين کار در نظر بگيريد که حتي بتوانند در کلاس هاي مربوط به دوران بارداري و قبل از زايمان و در هنگام انجام زايمان نيز همراه شما باشند.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).