شنبه، 19 فروردين 1391

پرسش :

به سختي مي توانم خودم را به عنوان يک مادر تصور کنم. چه موقع اين تغيير اتفاق خواهد افتاد؟

پاسخ :
اين مسئله قابل پيش بيني نيست. ممکن است نخستين بار که کودکتان را در آغوش مي گيريد تصور مادر شدن در شما ايجاد شود و متوجه شويد که خيلي هم سخت نيست. اما اگر چنين حالتي نداشتيد احساس گناه نکنيد؛ زيرا با گذشت زمان مي توانيد با آن کنار بياييد. اين مسئله تنها تغيير خود شما نيست، بلکه تجربه ابراز محبت به کودکتان است. براي اينکه بتوانيد مادر خوبي باشيد نياز به گذشت زمان و تمرين داريد و اين مسئله يک فرايند آموزشي است که يک عمر زندگي را مي طلبد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).