شنبه، 19 فروردين 1391

پرسش :

چگونه مي توانم هم به عنوان همسر و هم به عنوان يک پدر در دوران بارداری و زایمان مؤثر واقع شوم؟

پاسخ :
مسائل زيادي وجود دارد که بايد درباره زايمان و نقش شما به عنوان حمايت کننده در حين زايمان ياد بگيريد. مي توانيد زماني را صرف شرکت در جلسات مربوط به دوران بارداري و آموزش مادران کنيد. اين کلاس ها اغلب جلساتي هم مخصوص پدران دارند که به شما اين فرصت را مي دهند تا پاسخ سؤال هايتان را بيابيد. با کساني که قرار است در آينده پدر شوند، ملاقات و با آن ها صحبت خواهيد کرد و به پاي صحبت هاي آن ها نيز خواهيد نشست و در اين حين متوجه خواهيد شد که پدر شما هم روزي مثل شما چنين مسائلي را تجربه کرده است.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).