يکشنبه، 20 فروردين 1391

پرسش :

اگر تخمک بارور شده به جداره داخلي رحم کاشته نشود (لانه گزيني نشود) چه اتفاقي مي افتد؟

پاسخ :
گاهي اوقات در مسير اتفاقات پيچيده مربوط به بارورسازي و تقسيم سلولي اتفاقي رخ مي دهد که جنيني به وجود نمي آيد. هنگامي که چنين اتفاقي مي افتد، بدين معناست که تخمک بارور شده به طور مناسب در جدار رحم کاشته نشده، بلکه در خارج از رحم باقي مانده است. تنها سرنخي که مي توان متوجه شد چنين اتفاقي افتاده است، اين است که دوره قاعدگي کمي ديرتر از هميشه و همراه با خونريزي شديد مي باشد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).