يکشنبه، 20 فروردين 1391

پرسش :

آيا ميزان سرعت رشد دست و پا درجنين شبيه به هم است؟

پاسخ :
‏در ابتدا دست ها سريع تر از پاها رشد مي کنند. اين يک حالت پيشرفت طبيعي است که طي دوران شيرخوارگي هم ادامه مي يابد؛ چراکه نوزاد قبل از اينکه ياد بگيرد چهار دست و پا برود يا اينکه راه برود، مي تواند اشيايي را محکم در دست خود نگه دارد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).