يکشنبه، 20 فروردين 1391

پرسش :

چه موقع مي توانم ضربان قلب جنین را بشنوم؟

پاسخ :
ضربان قلب جنين را در هفته دهم با وسيله اي به نام Soni Caid ‏مي توانيد بشنويد. اين وسيله، از امواج مربوط به سونوگرافي داپلر استفاده مي کند که امواج صوتي با فرکانس بسيار بالا هستند و براي جنين شما کاملاً بي ضررند. در مراحل اوليه رشد، ضربان قلب جنين شما بسيار سريع است؛ يعني حدود 160 ضربه در دقيقه. سرعت ضربان همراه با رشد جنين آهسته مي شود.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).