يکشنبه، 20 فروردين 1391

پرسش :

چه موقع استخوان های جنین رشد مي کنند؟

پاسخ :
تقريباً از هفته ششم پايه هاي غضروف در بدن جنين مشخص مي شوند. اگرچه مفصل ها و استخوان ها تا هفته دوازدهم به صورت کلي شکل مي گيرند، اما فرآيندي که از طريق آن غضروف ها به استخوان هاي سخت تبديل مي شوند، مدت بيشتري طول مي کشد. مرکز استخوان هاي سخت در زماني که جنين شما در داخل رحم است ايجاد مي شوند، اما پس از تولد نيز استخوان ها در حال شکل گيري هستند و تا دوره نوجواني کامل نخواهند شد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).