دوشنبه، 21 فروردين 1391

پرسش :

چه موقع موهاي جنين شروع به رشد مي کنند؟

پاسخ :
تقريباً از هفته 14 به بعد موهاي اوليه اطراف ابرو و بالاي لب او ظاهر مي شوند. تقريباً تا هفته 20 ‏تمام سطح بدن جنين را موهاي ظريفي مي پوشاند. اين موهاي ظريف، لانوگو ناميده مي شوند که در زمان زايمان مي ريزند. موهاي جديدي هم جايگزين لانوگو و هم موهاي سر جنين (که ممکن است در لحظه تولد بسيار زياد يا بسيار کم باشند) خواهند شد. از فوليکول هاي موهاي جديد در سه ماهه اول بدو تولد، موهاي ضخيم تري رشد مي کند.
‏ منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).