دوشنبه، 21 فروردين 1391

پرسش :

اگر بيشتر غذا بخورم، جنينم بزرگ تر و سالم تر خواهد بود؟

پاسخ :
‏در صورتي که رژيم غذايي نامتعادلي داشته باشيد و ناگهان به خوردن مقدار زيادي غذا اقدام کنيد، پاسخ اين سؤال خير است. تا زماني که رژيم غذايي شما شامل مواد غذايي اصلي باشد، جنين شما بدون توجه به اينکه چه چيزي مي خوريد، با سرعت ثابتي به رشد خود ادامه خواهد داد. با اين وجود، زياد غذا نخوردن (پرخوري نکردن) در طول دوران بارداري بسيار حايز اهميت است. اگر اضافه وزن زيادي پيدا کنيد، احتمال خطر ابتلا به بيماري هايي نظير ديابت هاي مربوط به دوران بارداري در شما افزايش خواهد يافت. اگر قرار باشد نوزادتان از طريق سزارين متولد شود و شما هم اضافه وزن زيادي داشته باشيد، انجام عمل جراحي براي شما دشوارتر خواهد شد.
‏ منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).