سه‌شنبه، 22 فروردين 1391

پرسش :

چرا در طول دوران بارداري احساس برافروختگي و گرماي شديد مي کنم؟

پاسخ :
همان طور که سرعت انجام متابوليسم در شما افزايش مي يابد، گرما توليد مي شود و رگ هاي خوني شما زير پوست گشاد مي شوند و خون بيشتري در آن ها جريان پيدا مي کند. به ويژه در طول تابستان ممکن است احساس برافروختگي داشته باشيد. از اين گرم شدن بدتنان نمي توانيد جلوگيري کنيد، اما مي توانيد لباس هاي آزاد و راحت بپوشيد تا احساس خنکي کنيد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).