سه‌شنبه، 22 فروردين 1391

پرسش :

چرا در دوران بارداري به دفعات مکرر ادرار مي کنم، اما هر بار حجم آن کم است؟

پاسخ :
‏به اين دليل است که رحمتان بزرگ شده و به مثانه تان فشار وارد مي کند. شما بايد در وسط هر سه ماهه مسکن مصرف کنيد تا فشار وارده بر روي مثانه تان کاهش پيدا کند. با اين وجود، در اواخر دوران بارداري جنين در حال رشد از بالا به مثانه فشار وارد مي کند و لازم مي شود که به دفعات مکرر ادرار کنيد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).