چهارشنبه، 23 فروردين 1391

پرسش :

آيا پس از زايمان به راحتي مي توان وزن کم کرد؟

پاسخ :
براي اينکه دوباره به حالت قبلي تان بازگرديد زمان لازم است. بعضي از زنان چند هفته پس از زايمان لاغر مي شوند، در صورتي که بعضي ديگر به زمان بيشتري براي لاغر شدن احتياج دارند. رژيم غذايي متعاد‏ل و سالم داشتن، در قبل و بعد و در طول مدت زايمان و انجام تمرينات ورزشي مناسب بسيار مفيد و مؤثر است. اگر نوزادتان شير خودتان را بخورد، سريع تر و راحت تر وزن کم خواهيد کرد.
‏ منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).